Nieuws

Reeds gespeeld

2018 Als mijn zuster dit moest weten.

Auteur: Eddy Verbeeck
Regie: Luc Provost

Korte inhoud: Stel je voor dat je 's morgens wakker wordt met een vreselijke kater en je herinnert je niets meer van de voorbije nacht... Ja, dan weet je dat je iets teveel gedronken hebt. Als je dan nog een bekend persoon bent, en je bent een vrijgezel die bij een zeer strenge en bazige zuster woont... en als dan langzaam maar zeker verschillende gebeurtenissen en feiten de mist in je hoofd laten opklaren... Het is een nachtmerrie. Hoe al de dwaze misverstanden eindelijk toch een goede afloop kennen, ja, daarvoor moet je echt het stuk komen bekijken

Cast: Frederik Boullard, Claire Van Maelzaeke, Wendy Volders, Hector Neyt, Stefanie Debod, Willy Volders, Marleen De Priester, Christina Pauwels, Veerle De Meulemeester, Eddy De Vrieze, Nico Bordeaud'huy, Isabel Nollet, Lhasa De Meulemeester, Chiara Anno
2017 Hotel Kommer en Kwel.

Auteur: Kamiel Kemels
Regie: Luc Provost

Korte inhoud:

Door het kelderen van zijn bankaandelen zit de eigenaar van hotel 'Kethulle' in een financiele crisis.
Om niet helemaal bankroet te gaan maakt hij de nieuwe huisbazin wat wijs, behalve de waarheid.
Maar wat als deze incognito komt logeren...

En alsof dit alles niet erg genoeg is, komt zijn dochter vertellen dat ze een
'ongelukje' heeft gehad met een binnenlandse buitenlander. U hoort het, een hotel vol kommer en kwel.

Spelen mee:

Willy Volders, Wendy Volders, Claire Van Maelzaeke, Mieke Vandenweghe, Frederik Boullard,
Eddy De Vrieze, Stefanie Debod, Hector Neyt, Marleen De Priester, Nico Bordeaud'huy, Isabel Nollet en
Robert Deweer
2016 Het testament van de Baron.

Dit is de titel van het nieuwe stuk dat Kethulle gaat brengen in 2016.
Cast: Hector Neyt, Frederik Boullard, Eline Rommens, Claire Van Maelzaeke, Willy Volders, Marleen De Priester, Wendy Volders, Nico Bordeaud'huy, Mieke Vandenweghe, Christina Pauwels, Stefanie Debod en Eddy De Vrieze..

Blijspel van Filip Santens onder regie van Luc Provost.

Korte inhoud Baron Jean-Christophe d'Etienne de la Kethulle, mijnheer Jean voor de vrienden, is overleden. Hij genoot van zijn fortuin en had dan ook een liederlijk leven. De baron ligt opgebaard in zijn bibliotheek die tevens dienst doet als werkkamer. Zijn personeel en de familieleden worden door de plaatselijke notaris uitgenodigd naar het kasteel, teneinde het testament kenbaar te maken. Als blijkt dat het laatste testament dat de baron gemaakt heeft, is zoekgeraakt, trachten de erfgenamen, elk om een andere reden, het testament terug te vinden. Dit loopt echter uit de hand. Die nacht hebben ook enkele dieven hun oog laten vallen op enkele bezittingen van de baron ...
coco

2015 De Hoed van Coco Banana.

Dit jaar brengt Kethulle een stuk van Bart Spaey, 'De hoed van Coco Banana'.

Baron en barones Delabastita staan op het punt een niet geringe erfenis op te strijken. De dochter des huizes, die niet zo preuts is als het lijkt, heeft een hartstochtelijke affaire met de Spaanse kok, Antonio. Wendy, het kamermeisje, papt dan weer aan met de baron, terwijl de Afrikaanse huisknecht uit alles letterlijk munt weet te slaan, ook al is het tegen het protocol!
Na heel wat interne ruzies, misverstanden en vallende serviezen, gaan de verkeerde personen er met de poen van door…
Enfin, dat denken ze toch!

Cast: Tom Marysse, Frederik Boullard, Eline Rommens, Claire Van Maelzaeke, Willy Volders, Marleen De Priester en Eddy De Vrieze.
Regie: Filip Nollet.


2014 De kuren van Verschueren.


Blijspel van Eddy Van Ginckel,  Regisseur Filip Nollet Gust Verschueren besluit zijn beste vriend Omer, een verstokte en ietwat simpele vrijgezel, te introduceren bij het vrouwelijk schoon en maakt een afspraak met een callgirl.

Per ongeluk heeft hij echter zijn eigen adres opgegeven en dan gaan de poppen aan het dansen.
Persoonsverwisselingen zijn schering en inslag ten huize Verschueren, waardoor het stuk ontaardt in één grote hilarische toestand.
In deze komedie merkt u zowel nieuwe gezichten als vertrouwde spelers:
Tom Marysse, Melissa Baele, Ann Hoerée, Frederik Boullard, Eline Rommens, Claire Van Maelzaeke, Willy Volders en Annelies Kesteleyn


2013 De familie van mijn vrouw

U bent vanavond te gast in 'Villa Bergrust', het huis van Steven Janssens en zijn vrouw Els.
Zij krijgen er Els haar ouders en zus op bezoek. Schoonmoeder Claire doet hun 'Villa Bergrust' op zijn grondvesten daveren. Door foute interpretaties en insinuaties slaagt ze er in om de relatie tussen Steven en Els onder druk te zetten. En ook in haar eigen relatie draagt Claire de broek. Vader Robert is dan ook goed in 'opzitten en pootjes geven'. Tom, Els’s broer, die bij haar inwoont, ziet zijn dominante moeder ook liever gaan dan komen. Zijn vrouw Melissa, voelt zich ook al niet op haar gemak. Hun toekomst ziet er niet bepaald rooskleurig uit, gezien Tom, een romanschrijver, zijn boek maar niet wordt uitgegeven. Of zal de vertegenwoordigster van de uitgeverij, Marleen Schamp daar verandering in brengen? De jongste dochter, Eline heeft het er meer naar haar zin. Zij wil filmster worden en wordt daarbij geholpen door de nogal bizarre dokter Lies. Zij stelt Eline voor aan Ann Van Gent, een bekende actrice en lesgeefster. De spanningen lopen uiteindelijk hoog op en niemand weet nog wie er de waarheid spreekt. Dus wordt ten einde raad, Commissaris Speur ingeroepen, die de zaak hopelijk zal uitklaren. Goedbewaarde geheimen en verborgen relaties, het plot en de attributen zorgen voor hilarische toestanden in dit stuk. Het werd geschreven door Hall Stephens en Harry Linton . De regie is dit jaar onder leiding van Filip Nollet.
In deze komedie merkt u zowel nieuwe gezichten als vertrouwde spelers:
Steven Dejan, Els Van Renterghem, Tom Marysse, Melissa Baele, Claire Van Maelzaeke, Robert De Weer, Ann Hoeree, Eline Rommens, Marleen De Priester, Eddy De Vrieze en Annelies Kesteleyn


2012 The Rose Garden

Het echtpaar Jacques en Rita gaan naar een theater voorstelling. Jacques besluit voordat de voorstelling begint toch een andere keus te maken, dit tot grote ergernis van zijn vrouw Rita.Niet direct ingrediënten voor een avondje vermakelijk toneel.
Als echter blijkt dat Jacques zich in zijn vrije tijd bezig houdt met het opzetten van vogeltjes, voornamelijk vinken, en op de meest vreemde momenten met snoepgoed voor de dag komt terwijl hij in bordeel “the Rose Garden” met volwassen snoepgoed zit, sluipt er toch hilariteit in het spel.
Het bordeel “the Rose Garden” geleid door madame Rose wordt bezocht door klanten waarvan we er maar weinig zien. De “madammekes” onder leiding van madame Rose krijgen het moeilijk als er zich iets onverwachts voordoet in het bordeel. Zij krijgen te maken met de vraag of het bordeel door kan blijven draaien zonder madame Rose en gaan op zoek naar oplossingen. Die oplossingen liggen niet voor de hand en worden gaandeweg de voorstelling duidelijk en natuurlijk gebeurt er van alles tussendoor. Als dan ook nog blijkt dat alles wordt gepland door Nina, Nathalie en Ursula, de drie “madammekes”, Rita een verbazende keus maakt, Jacques meer in zijn mars heeft dan alleen appelvinken opzetten en Lowieke, vaste bezoeker van “the Rose Garden”, slachtoffer wordt van iets wat niet voor hem was bedoeld zijn er dan toch die ingrediënten gevonden voor een avond vermakelijk toneel.
Tijdens het repetitieproces is er door spelers, technische commissie,en kleedsters hard gewerkt, vergaderd, gelachen en plezier beleefd. Als vereniging hopen wij ook u deelgenoot te kunnen maken van het plezier dat wij hadden met voorstellingen van “the Rose Garden”. Cast: Ann Hoeree, Willy Volders,Marleen De Priester, Els Van Renterghem, Claire Van Maelzaeke, Steven Dejan, Annelies Kesteleyn, Wendy Volders. Regie: Damien Van Wambeke.


De Bronzen Adonis

2011 De Bronzen Adonis

Hilaire is een welgesteld zakenman, zijn vrouw Claire, een verwoed amateur-kunstschilderes.
Het is de verjaardag van Claire en het lijkt erop dat manlief deze heuglijke dag is vergeten. In het naburig stedelijk museum wordt die nacht een schilderij van zeer grote waarde gestolen. Verder zijn er nog Prunella de meid, die op amoureuze jacht gaat, de verstrooide zoon des huizes die zijn overigens bijziend oog heeft laten vallen op papa's secretaresse ... Voeg daarbij nog een mysterieuze bezoeker voor mevrouw en twee onhandige boeven op zoek naar hun buit en je ziet een dolle komedie waarin de meest gekke en verwarde toestanden elkaar opvolgen.
Cast:Ann Hoeree, Willy Volders,Marleen De Priester, Els Van Renterghem, Claire Van Maelzaeke, Steven Dejan, Eddy De Vrieze, Annelies Kesteleyn, Filip Nollet. Regie: Damien Van Wambeke.


amaai mijn darmen

2010 AMAAI MIJN DARMEN

(Dolkomisch stuk van Eugeen Van Aerschot).Omdat JULIEN wegens overdreven snelheid zijn rijbewijs is kwijtgespeeld, is hij samen met zijn vrouw MONIQUE met de trein naar Oostende gereden, waar Monique, als vertegenwoor­digster van de '‘Vooruitziende vrouwen’, een congres moet bijwonen. De treinreis is echter in het honderd gelopen en van de zenuwen is dat op Monique haar darmen geslagen. Ook FRANCINE, een collega van Monique, is voor het congres naar de badstad afgezakt. Waar Julien echter niet op had gerekend, is dat ook zij haar echtgenoot RAYMOND heeft meegebracht. Julien heeft immers de voorbije dagen stiekem op een annonce van ANNICK gereageerd en hij hoopt dat, wanneer zijn vrouw in het casino aan het vergaderen is, hij de date van zijn leven zal meemaken.Maar niet alleen RAYMOND, maar ook bloemenverkoper ALFREDO en het kamermeisje WENDY zullen voor de nodige problemen zorgen.
Cast:Ann Hoeree, Willy Volders,Marleen De Priester, Johan De Greve, Claire Van Maelzaeke, Wendy Volders, Pieter Ghyselinck, Eddy De Vrieze. Regie: Damien Van Wambeke.


7de juli

2009 De avond van de 7de juli.

Een kat in het nauw maakt rare sprongen ... Een man in het nauw ook !!! Komedie in drie bedrijven van Gerard Van Dijk.
Cast: Marleen De Priester, Eddy De Vrieze, Ann Hoereé, Filip Nollet, Claire van Maelzaeke, Tim Van Wiele, Els Van Renterghem, Wendy Volders, Willy Volders. Regie: Damien Van Wambeke.


Een meid te veel

2008 Een meid te veel.

Walter heeft zich opgewerkt tot een succesvol zakenman, maar dat ging ten koste van zijn huwelijk met Mireille. Beiden zijn van plan te scheiden, zonder dat ze elkaar evenwel financiele en materiele toegevingen willen doen. Ze hebben echter nood aan een andere partner en dus beslissen ze vreemd te gaan. Intussen huurt Walter een privé-detective in, die met behulp van de bemoeizieke meid en de nieuwgierige buurman, uiteindelijk moet vaststellen dat Walter met zijn eigen vrouw vreemd gaat. Komedie in drie bedrijven van Peter Opstaele.
Cast:Marleen De Priester, Eddy De Vrieze, Greta Beeckman, Filip Nollet, Claire van Maelzaeke,  Els Van Renterghem, Wendy Volders, Willy Volders. Regie: Damien Van Wambeke.


Omleiding

2007 Omleiding.

Een vrouwelijke manager van en verafgelegen hotel ziet haar omzet dalen door wegomleggingen. Dan neemt ze maar een misdadig besluit. Komedie van Benny Bream.
Cast: Dina De Buysscher, Eddy De Vrieze, Filip Nollet, Els Van Renterghem, Wendy Volders, Willy Volders, Elza Janssens, Philiep Kesteleyn. Regie: Damien Van Wambeke.


moemoe

2006 De bende van moemoe.

Vier mannen die op zoek zijn naar wat kleur in hun leven, besluiten een bende op te richten. zowel voor de fun als voor het geld gaan ze dus de misdaadtoer op. De stichting van de bende loopt niet van een leien dakje...
Cast: Dina De Buysscher, Eddy De Vrieze, Filip Nollet, Els Van Renterghem, Marleen De Priester, Willy Volders, Elza Janssens, Philiep Kesteleyn. Regie: Damien Van Wambeke.


pilletje

2005 Nog een pilletje, Inspecteur.

Komische thriller van Sylvain Luyckx. Daags na een familiefeestje wordt oma dood aangetroffen door Jenny, één van haar dochters. Reker en De Kerpel, twee politie-inspecteurs, de éne al meel snul dan de andere, worden ingeschakeld om de moordzaak(?) te onderzoeken. Maar bij nader toezien blijkt het lijk verdwenen te zijn.
Cast:Elza Janssens, Eddy De Vrieze, Filip Nollet, Marleen De Priester, Willy Volders, Dina De Buysscher, Philiep Kesteleyn, Damien Van Wambeke, Wendy Voders, Marleen Clepkens.  Regie: Damien Van Wambeke.


bom

2004 De B.O.M. 

Werkgever Karel Bollaerts is gestorven. De Lijkkist staat opgebaard in de woning van zijn dochter Emma en schoonzoon François. Er komen mensen over de vloer om hun medeleven te betuigen...
Cast:  Philiep Kesteleyn, Marleen De Priester, Elza Janssens, Eddy De Vrieze, Filip Nollet, Marleen Clepkens, Willy Volders, Steven De Backer. Regie: Damien Van Wambeke.